Hos Jenntan

E hos jenny nu... fast för tillfället jobbar hon, men kommer hem om en o en halv timma.. vi har varit hurtiga och tränat inomhusfotboll med Rydboholm idag.. det var riktigt jobbigt men riktigt kul =).. Ska sova här inatt..Jenny har blivit min nya "sängkamrat" ;) haha. för min gamla e ju ute och roar sej på hotellet :) Den lyckosten....Men jag litar på den killen fullt ut ;)

Imorgon ska jag o jenny upp vid 8 för att käka havregryns gröt hehe.. matchen börjar vid 11 mot Ullared så vi måste vara laddade..Vi kollade på melodifestivalen innan trots att ingen av oss tycker de e särskilt bra i år.. o måste säga att idag fanns det inte ett enda bra bidrag =S alla va urkassa !!!.....

Nu e jag jätte trött o klockan e kvart i tio en lördagkväll.. haha ska nog lägga mej snart..vad har jag för liv?? ;) men ska kolla lite tv först så ögonen blir lika trötta som kroppen hihi.. Pusshej gott folk

Ge-kås

Japp ! kom precis hem från en shoppingrunda i Ge-kås :) var där med Christoffer.. mkt trevligt =).. e mkt nöjd med mina köp.. köpte mycket jag e nöjd över men samtidigt köpte jag inget onödigt hehe som jag brukar ha en tedens till att göra ;) Köpte en mp3, mkt smidig o fin :) köpte en plattång som jag har behövt i ett halvår nu.. exakt en sån som jag fick låna av Mutti .. den var så jäkla bra;)..slet typ inget på håret.. sen köpte jag även tro det eller ej.. en väska =O haha o jag e ritkigt nöjd med den faktiskt hehe !.. sen köpte jag lite annat som kan va bra o ha med =).... Nu e man lite lätt trött så funderar på att sätta mej framför Lipstick ;)

På tal om Ge-kås så ska vi spela match mot Ullared på söndag morgon =O.. haha så missar tyvärr hotellet.. men fått en liten lustig nyhet.. jag ska försmodligen spela anfallare haha!.. hoppas jag gör lite mål :)

Ne nu ska jag fortsätta lägga in låtar på min mp3 =) ha de bra och en fortsatt god helg gott folk =)

Pusshej


Lipstick Jungle

Idag har man inte gjort alltför mkt.. vilket faktiskt kan vara ganska skönt en si sådär 1-2 dagar i veckan haha !..
Kollat på Lipstick Jungle säsong 2 som jag fick av Emma .. du e bäst tjejen ;)... Har precis suttit och kollat nån dektertiv serie med mamma.. med en god varm kopp choklad i handen :)

Har egentligen inget roligt att skriva, men har fruktlöst tråkigt och vill bara hitta på nåt !

Imorgon vid 11:00 ska jag till gymnasiet "igen" för att träffa en syo.. för en gångskull ser jag fram emot att närvara på ett "möte".. Den sista tiden har jag inte velat göra annat än att börja plugga.. Tro det eller ej men jag har kommit på att jag tycker det är ritkigt roligt att gå i skolan och få studera haha.. sen kan man ju förstås hoppa alla stora prov !.. men uppsatser m.m. är alltid uppskattat att få sitta o jobba med ;) får se vad hon säger.. men jag har iaf bestämt vad jag vill söka =) hoppas hon kan hjälpa mej med det bara :)

♥LIPSTICK JUNGLE ♥


SemleDagen =)

SemleDagen.. FettisDagen. Kalla den vad ni vill, det enda jag vet om denna dag är att man ska äta semlor =D i massor!!!! Sen blir det inte alltid som man tänkt sej. Var hos Jenntan med ingridienser o allt vid halv ett.. körde igång med bakningen med en gång.. gissa om de tog tid =O.. var klara typ kvart i fem haha.. e vi seeega lr vad???
Sen när vi äntligen skulle hugga in på semlan var det bara en halvtimma kvar tills vi skulle åka till träningen!.. snacka om bra uppladdning höhö.. Hade vart mycket diskussion kring hur många var vi skulle trycka i oss !.. kan erkänna att de slutade med lite mer än en halv var haha.. orkade inte ens en heel!.. vilket kanske var tur då jag kan gå ut med att träningen mestadels gick ut på att springa mkt spel o intervall... kände ändå av den lite.. skvalpade runt lite i magen ;)



Självklart så började vi med ett misstag haha=) skulle smälta smör och hälla i med mjölken !.. inte tänkte vi på att det tvunget skulle vara vanligt smör.. så vi smälte margarin och hällde ner.. jaa ni kan ju se resultatet haha!.. margarinet blev bara till en massa klumpar haha !.. såå vi tog senare det riktiga smöret och smälte.. gick mycket bättre !.. första och sista misstaget under denna dag.. hehe !



Det tog tid att knåda ihop en bra deg ! den var väldigt kletig i början o fastnade i allt o alla... sen hade vi lite dålig koll på hur mkt av mjölet vi hade hällt i haha... men det ordnade sej fint :) Nu skulle degen få stå o jäsa i 30 min



Snacka om att degen gjorde sitt jobb .. haha den jäste ända upp till kanten haha kolla jämförelsen



Meen vi hade inte ätit på länge.. så medan degen jäste så tog vi och skulle värma lite pannkakor ;).. nyttiga som vi var denna dag hehe !.. Här har vi en hund som ÄLSKAR pannakakor.. kolla in hennes överbett ;) FIA =)



när vi ätit klart var det djurens tur haha... mosade ihop lite till hundarna..men sen visade de sej att katten Sture med ville ha lite.. rättvist sa va rättvist=).. Sen försökte sej Gösta på att tjuva lite av Stures mat.. och Fia Försökte tjuva lite av Göstas mat.. det var helt enkelt lite mat krig djur emellan :P..



Äntligen börjar de likna nåt... meeeen ska dom verkligen se ut såhär?? hahahaha



Nu e det bara ta den semla man vill ha och fylla den själv med vad man anser begahar=P



Här e ju mitt yttersta fina och ytterst goda Semla =D haha.. blev den inte vacker? Jag tycker iaf den e väldigt fin för att vara hembakad.. och den var MKT godare än köpta ;)



Efteråt e vi mätta och glada..Jenntans småsystrar, Linnea och Alva fick självklart hjälpa till att försöka äta upp alla.. sen hur bra de gick e la en annan femma !



Sammanfattar dagen som en mycket trevlig dag..med en hel del flumm och skoj :) Bra träning sen med..så en härlig fettis-dag ;)

Bilen efter krocken !

Här är bilderna på min Gula Fara efter krocken som jag utlovat !.. ingen vacker syn =/



 



Krock med lastbil :S

nejnejnej, det var orden jag upprepa 2 sekunder innan jag smällde in i lastbilens mittersta däck som var ungefär lika stora som min bil haha !... Det kändes precis som om de gick i slowmotion !.. lyckades komma ner i 20 km/h men ändå blev bilen hyffsat kvaddad =S antagligen för att han körde så jävla fort !!!!!! jag bli fan förbannad på dom jävla lastbilschaufförerna!... bara för att dom sitter tryggt 2 m upp i luften och har en så tung bil så den aldrig glider av underlaget, så kan la man ta hänsyn till andra bilförare som sitter i sina små bilar o ska möta dessa jävla fartdårar med sina monster till "bilar"...  blir fan förbannad !...

Med riktig jävla otur nu så kanske jag får betala några tusen för en olycka som inte var mitt fel än hur man vrider o vänder på situationen !.. hur jäkla rättvist e de då????????
Jag kommer mot en jätte kraftig högerkurva!.. Helt plötsligt från ingenstans dyker en fet lastbil upp framför mej på min sida vägen !.. körde som en jävla biltjuv gjorde han med !.. jag har inte en aning om vart jag ska ta vägen eftersom de inte finns en chans för mej att komma emellan lastbilen o trottoaren så trycker jag med panik på bromsen!:.. lastbilen försöker ta sej tillbaka till sin sida vägen så fort som möjligt.. men tooo late !... jag glider rätt fram.. kan inte styra bilen för fem öre då det var mkt halt, snö blandat med is på vägen brukar resultera i halt underlag =S... jag glider rätt in i hans mittersta däck!..

Kliver ut förbannad o lite lätt uppskakad, tyvärr för konflikträdd för att börja skälla ut skithögen till lastbilschaufför... men säger iaf ifrån o meddelar att jag inte tänker betala ett öre för detta !.. Vet ni vad de första han gör e när han kliver ut lastbilen!.. joo han FLINAR åt mej!!!!!!!!!!! den jävla idioten kollar ner på mej från sin lastbil o FLINAR.... efter många om och men och en bil bakom som blev vittnen till bilspåren (även om jag bromsade och gled rakt fram i kurvan var mitt yttersta däck fortfarande på min sida vägen, fatta hur mkt  av min väg han måste genat genom) tar jag hans och personerna i bilen bakoms nummer !... och åker hem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det blev aldrig till att lämna in min arbetsansökan denna dag heller !.. e ödet att ajg inte ska lämna in den eller jag fattar inte ??? Har iaf kollat på skadeanmälan nu.. o SHIT snacka om att de e mycket o fylla i!.. men jag ska fan skriva varenda punkt med omsorg..jag ska faan sätta dit den jäveln jag tänker inte betala så mkt som en krona för den här jävla skit olyckan!..han ansåg att de hade gått om jag inte bromsat!!! hade jag inte bromsat kan jag lova att de hade blivit mkt värre.. för då hade han aldrig haft tid att köra tillbaka till sin sida vägen så mkt som han hann nu när jag bromsade o då hade vi krockat i 40-50 km/h istället för 20... o hade jag svängt upp på trottoaren (mkt hög trottoarkant så hade förmodligen bara studsat tillbaka) så hade jag riskerat att köra på både människor o cyklister eftersom jag bara såg en meter framåt i kurvan!....

så säg mej..va skulle ajg gjort för att kunnat undvika olyckan???????????????????????????

ska lägga upp lite bilder på bilen sen !.. ni ska få se vilken dyr historia de kommer bli om jag åker på de!...

SÅÅÅÅÅÅÅÅ de var skönt att få ut lite aggressioner.. nu kan jag återgå till att vara Happy !!! =D

Hejsvej alla glada msk där ute =)

P.S akta er för lastbilarna på vägarna.. många av dom e... aa ni förstår nog vad jag tycker vid de här laget !

????????

...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
..........................................................................................HMM................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...................................................................................................................................................................................................................................
...............................................................................................................................................................................................................................

Curling

En intressant dag =)

Gårdagens Curling blev absolut lyckad...Först var jag lite hos Jenntan vi käkade en massa nudlar=) eller vi o vi.. jag käka masser o jenny åt kanske lite hehe...klockan sex hade vi samling vid Örby IP... Snacka om att de var kallt denna kväll !.. jag o jenntan hade Morgan som "chaufför" och Emma o alex som med passagerar=) mkt trevligt..

Det var i Borås ishall vi skulle befinns oss och när vi väl kom fram höll några tjejer på med konståkning.. ganska underhållande att kolla på faktiskt !.. vi däremot skulle vara i en aningen mindre hall bredvid !.. Där gick hela tiden massa hockeyspelare förbi och uggla in..

Vi fick en lagom genomgång om hur saker och ting går till.. för ni defenetivt inte gå i tro att curling e nån barnlek inte !.. det avr svårt =D mkt svårt !.. att få in stenarna i zonen som att man faktiskt får ha kvar dem var svårt.. men att få in dom i ringen så man får poäng och faktiskt kan vinna.. de var svårare :P.. men alltid kul emd utmaningar.. efter 4 omgångar vann ju trots allt mitt lag ;).. samtidigt som vi höll på där inne hade BHC träning i hallen precis vredvid och när dem väl fick vattenpaus .. spenderade de den utanför våran minihall.. dom var många och vi var kassa.. så kan man nog förskorta hela situationen..dom fick sej nog ett o annat skratt haha!...

När de började närma sej slutet kände jag mej nöjd över att inte ha trillat en endá gång.. med fem min kvar.. naturligtvis !!!! jag trillar haha.. det e ritkigt halt med den svarta sulan man måste ha på ena foten för att kunna glida iväg när man ska iväg med stenen.. men som tur e var jag långt ifrån den enda.. fast Carro får nog stjärnan för de värsta fallet ..

Efteråt skyndar vi oss till resturangen Thai Silk.. för att få kvällsBuffe ;) snacka om att de var gott.. allt som allt avslutade jag med lite glass strössel o choklad sås ;).. magen var mer än full=O.. för att vara ritkigt ärlig mådde jag till o med lite illa sen när vi kom hem=) haha men det var värt de.. gratis e gott ;)...

Hela kvällen allt som allt kan man summera som en mycket trevlig kväll med laget.. jag hade utan tvekan roligt iaf=)



Måndag ! 16:e

Idag ställde jag faktiskt klockan frivilligt !.... Åkte för att lämna in en jobbansökan personligen.. gick la sådär ! surkärring till butikschef var iaf mitt första intryck... Men släppte de fort och åkte vidare till Jenntan=) Vi spelade klart våran omgång monopol, jag vann ;) sen började vi faktistk på en ny haha.. sketa skoj med monopol :)
Senare åkte vi och handlade lite "mat" haha ! kollade på en skitbra film men hann aldrig se slutet tyvärr, vi fastnade framför datorn båda två.. kollade bilder m.m. :-) sen var klockan fyra redan och det var dags att åka och förberedda kinna tjejernas träning.. som gick helt okej, hade många barn idag! 16 stycken, vilket kan vara lite jobbigt eftersom hallen e ganska liten men alltid kul med mkt barn.. ofta e de alltid samma 13 barn som kommer typ så vi har en bra stomme =)

Efter träningen åkte jag o Jenny för att simma.. hmm sett fram emot att få röra på fläsket lite men när vi äntligen öppnat dörren ut till bassängen får vi en chock ! Fullsmockat e rätt ord för den synen !.. fanns inte en chans att vi skulle kunnat få plats att simma i lugn och ro där, så vi gick in och tog oss en lång go bastu.. riktigt skönt fast hade föredragit simningen....

Precis kollat Lipstick Jungle.. riktigt bra serie... men eftersom det inte e nån träning imrogon utan curling med thai mat efteråt tänkte jag ställa klockan imorgonbitti och ge mej ut och springa som kompensation till träningen... så ska nog faktiskt redan göra ett försök till att somna...möjligen med lite bokläsning före, e ingen bokmal på långa vägar men tycker det kan vara skönt en stund innan man ska sova om ögonen  ännu inte vill samma som kroppen !

Ska bli kul imorgon=)

Söndag

helgen e så gott som över !...

träning ikväll !!!

ska snart åka hem !.. Borta bra men hemma bäst ... tänkte testa lyckan  med att köpa en trisslott på vägen hem.

Tänk vad skönt de hade vart att få komma härifrån nu ! Åka utomlands.. känns som de e evigheter kvar till Turkiet resan

idag ska jag bara lata mej framför tv:n eller liknande fram till träningen... "ladda"....

På tisdag ska vi på Curling med laget eller hur de stavas!  de ska bli riktigt roligt.. hör ju inte till vanligheterna direkt=)..blir min första gång iaf ! ...


Alla <3:ans dag idag =)

Helg Helg Helg =) ......


igår blev inte riktigt som jag hade planerat !.. först när jag skulle söka jobbet kunde jag helt plötligt inte skriva ut min CV.. den var skriven i ett för nytt program så gick inte öppna mappen!.. fick kopiera in allt i ett nytt o börja om !.. sen gick inte bilden att ha på samma rad som texten eftersom det var ett gammalt skriv program som jag använde !.. Så störande. Jag bara kände hur tiden gick och jag blev mer och mer irriterad o sur. och som vanligt när jag blir irriterad går det ut över andra som itne förtjänar de.. så till er säger jag SRY !
Men kom slutligen iväg med både CV och ett personligt brev.. frågar efter butikschefen.. självklart får jag svaret att hon gick alldeles precis !.. jag har lite svårt att sluta tänka... tänk OM de inte hade krånglat så tänk om jag hade förberett mej mer dagen innan.. tänk om !:. då hade jag hunnit och jag hade aldrig fått en så jobbig start på dagen!..

F¨år jag en dålig start på dagen..blir hela dagen en dålig dag !.. Jag var givetvis sur hela dagen.. skulle åka och tvätta bilen.. naturligtvis ska de krångla med!.. hade bara en palett så hann aldrig göra allt jag skulle på den tiden.. började precis använda borsten efter jag sköljt av när Christoffer sa att bara halva tiden var kvar..... Hur fort gick itne de då??? hann ju inte göra nånting..så fick ändra till skölja/torka och bilen var la renare.. men långt ifrån ren:S.. hmm kändes bara onödigt att jag ens åkte dit !..

Nog om den dåliga dagen!.. idag e de alla hjärtans dag.. gäller ju även för alla singlar =) perfekt dag för er att ge er ut o festa på ;).. har tagit ett bad idag för första gången på säkert 12 år utan överdrift =O.. alltså bad i badkar menar jag ju nu förstås !.. passade även på att raka bena.. (det avr på tiden).. men shit vad skönt!.. man borde egentligen få ta ett bad varje dag efter jobbet..om man nu har nåt vill säga !..

Ingen träning med Rydboholm idag heller !.. vad händer tjejer? vi har ju inte varit där på 3 helger nu?... det e väl skönt att röra på sej med lite inomhusfotboll!?!!!... antar att de e för att alla jobbar o har så mkt att göra ...hoppas nån vill hänga med nästa helg iaf !.. nu ska jag dricka VATTEN..e såååååååå törstig..

PUSSPUSS

Onsdag 11/2

Nu har man levt ett dygn utan tandställning =).. konstigt hur fort man vänjer sig !

Har varit en del med Christoffer idag ♥.. men ibland kan det bli för mycket så e hemma nu :) Ska åka bort en snabbis till Sandra sen vid 19:00 o kolla Simpsons :) alltid lika trevligt att umgås kolla tv och bara tjöta skit med Sandra =P
Betalade lite av Turkiet resan igår, känns bra att ha de gjort =) ska nog byta rum så jag får sova tillsammans med Sandra och Matilda =D=D=D ska bli suuuupeeer duuupeeer kul !..

Skulle köpt en ny plattång igår men hittade inte direkt nån jag fastnade för.. istället blev de att jag köpte kläder o nu har jag inte råd med en plattång innan nästa månad hehe=) bra prioritering av mej där ?!?... Köpte lite tjejgrejer idag på hemköp med.. shiiiit va dyrt de e att vara tjej egentligen om man tänker efter !.. 175 spänn gick allt på.. o inget av de jag köpte behöver killar lägga pengar på direkt :P haha lr aa de beror la på!! Inga "normala" killer lägger nog pengar på sånt iaf.. förhoppningsvis !

Vi var o sköljde av Christoffers bil idag med.. ska åka dit med min bil imrogon! as bra ställe ju.. kostar typ 20 kr så får du grundsakerna !.. sketa bra !.. har ju hur mycket bilschampo som helst här hemma som jag kan ta, eftersom både jag o mamma jobbat på Hagmans så har vi fått med en massa bil produkter hem ju =).. Ska även åka och kolla på Christoffers nya lägenhet imorgon.. ska bli spännande har ju inte sett den ännu! Nu e de inte långt kvar tills han flyttar in där =)

Turkey, here we come (om några månader iaf hehe)... MEEE, Sandra, Matilda, Natha, Linnea, Maria, Jenntan o Mutti !! möjligen nån mer ;)

Tog bort tandställningen idag :-)

halv 7 imorse ringde klockan !.. då gick jag o christoffer upp för att åka till borås !.. Klockan åtta började tandläkarna jobba på att ta bort tandställningen=)... nu är den HELT borta !.. ett o ett halvt år har jag lidit o nu e de äntligen över :D känns riktigt bra !.

Tränade även idag..alltid lika roligt..men e lite krasslig så man orkar itne så mkt då !..

Elfsborg - ÖIS 4-1 :) tydligen fick adam eriksson spela.. bra av honom !

Sipmpsons på tv.. måste rusa ;) Tjooheej =)

9/2 Måndag

Nu har jag och Jenny ganska nyss tränat Kinna tjejerna ! Eftersom det är sportlov blev vi inte alls många men det var bara mysigt =) vi hoppade fotbollen och lekte bara en massa lekar som jag och jenny var med på =D haha vi hade skitkul !Känns att de var längesen man lekte sånna leker, nästan glömt bort hur kul de e =D haha !..

Idag köpte jag 5 L nyponsoppa och en sån där liten 10 kr vaniljglass som ska räcka hela veckan!.. Nyponsoppan hoppas jag håller längre förstås !.. Fick nåt ryck på väg hem och kände att jag var ritkigt sugen på nyponsoppa emd glass i.. de e ju för gott =) hehe !..

IMORGON TAR JAG BORT MIN TANDSTÄLLNING 4-EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ME TOMORROW =)

Sööndag

Nu var helgen till ända !

det har varit en lugn o helt okej helg. Blivit lite små dassig men ska nog överleva.. får se om de blir nån träning idag, om inte så blir det första träningen jag missar sen jag började spela i Örby !

Igår pratade jag en del med Sandra =) det var längesen nu så var skönt att höra hennes röst igen ;) hehe ! Vi sms:a under hela melodifestivalen, varken jag eller sandra e speciellt förtjusta i den musikstilen! men vi kom överens om att de brukar dyka upp en eller två bra låtar under hela evenemanget...

Jag o Christoffer var hos Melker och kollade som sagt ! Det var trevligt som vanligt =) lagom med folk.. några drack andra inte :) Det var jag, christoffer, Melker, Ragge, Vida, Gustav och Joakim björk ! Sen får man ju inte glömma grannen Micke som kom in stup i kvarten ! förra helgen var han med o hälsade på..då undra vi vem det var Melker stod o pratade med eftersom de luktade rök i hela lägenheten när han stod vid dörren. Denna helgen dök han upp igen Haha ! han hälsade på Melker ungefär 4 ggr och presenterade sej haha sen kom han tillbaka en timma senare för att ge en "gåva"  ett glaspäron med massa stenar i ! haha....

Före melodifestivalen blev de lite Kina mat :P mkt gott får jag säga! jag valde ris med wookad kyckling och caschewnötter ( lr hur de stavas), när sedan bidragen drog igång blev de precis som alla andra år, besvikelse ! alcazars låt döög resten söög !.. o vad var de för låt som kom bland dom sista? Snälla snälla snälla??? hon lät som en kråka som satt nåt i halsen !

Imorgon ska Christoffer va sin sista dag på jobbet !.. hmm undra vad han ska göra sen på dagarna ! förutom att fixa och grejja med lägenheten förstås när han fått den !.. Det är tråkigt att bara gå hemma, man blir totalt förslöad och får aldrig nåt vettigt gjort utom träna !!!...

10/2 Tisdag !.. där har vi en stor dag för mej =D ... längtar !!!!

Ha de bra era smurfar.. HejSvej

Hårt...

Happ då vare fredag och helgen är äntligen här !
Är helt slut efter gårdagens träning som var slut vid 22:00, det e de jobbigaste med torsdags träningarna. När träningen väl är slut vid 22 så ska man duscha göra sej iordning, åka hem, hinna slänga i sig något att äta, och på en o samma gång hinna varva ner. Det slutar med att man borstar tänderna och lägger sig vid 00:00. Sen tar det oftast en till två timmar innan man somnar eftersom man fortfarande har spring i benen efter träningen !..Igår var klockan 02:00 när jag kollade på den sist, med andra ord somna jag runt kvart över två ! Skulle sedan upp 3 timmar senare, 05:15 för att jobba i torestorp på Kullabyns förskola !.. slutade sedan halv fyra och e nu heeeeeeeeelt sluuuuut !

Är man beroende om man går och längtar hela  veckan efter helgen för att få äta ltie godis???? guess so !
Nu när helgen äntligen är här är suget borta?? men eftersom jag längtat så känns det som man bara måste äta nåt onyttigt :S hmm !

Men imorgon är det lördag, så ska träna 2 timmar med Rydboholm i viskafors sen ska jag o christoffer äta lite kina mat tror jag=),,, de förtjänar man efter 4-5 träningspass i veckan :) framåt kvällen ska vi till Melker och kolla Melodifestivalen, har aldrig direkt varit något faan av den sortens musik.. men det brukar alltid dyka upp en eller två bra låtar trots allt =) sen är det ju alltid trevligt med sällskapet ;-)


4/2 Osdag !

Suck får la man säga efter en dag som denna!.. vad har jag gjort idag?? INGENTING.. packat träningsväskan och legat framför tv:n =S möjligen kollat lite efter jobb !!!
Fick iaf höra idag att Sandra ska följa med på våran resa till alanya i Turkiet =D.. Härligt tjejen =) kommer bli ritkigt roligt. 9 tjejer blir vi nu om jag inte räknat helt fel :)

men imorgon blir det till att gå på möte ! hoppas de blir en roligare fortsättning av veckan iaf !
Nu blire till att stänga ner datorn och umgås lite med Christoffer =D
HejSvej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0