MidsommarHelgen e över

Japp!.. o de blev en lyckad midsommar.. jag hade mkt trevligt.. men blev en aning för tidig hemgång.. men de hade ju sina orsaker !... Härligt att träffa Sanna igen :D:D saknat =) nu e de väl bara att ladda om batterierna inför nästa helg.. e ju två stora partaj o sen hotellet.. tyvärr måste jag välja mellan partajena =(... sen känns de inte som de e så långt kvar tills Båstad =)... dåååååå kommer de drickas vill jag lova... jag ska iaf dricka 24-7 :) ska bli sketa skoj... o två dagar före vi ska åka dit så e de ju ett riktigt röjar kalas 4 st som fyller 20... man kommer nog bli lite sleten.. men ser fram emot de :)

Hört att sommarvädret ska börja imorgon.. de hade la varit underbart nu när jag inte har nåt jobb.. kanske man kan åka ner en tripp till Hanatorp.. om dom inte ringer från jobbet förstås...

Jag börjar bli lite lätt nervös inför skolan.. vill ha besked nu om man kommer in eller inte..så man hinner ställa in sej lite på de... förövrigt om tre veckor stänger förskolorna o då kommer jag vara ledig en månad... bara njuta av livet;).. funderar på att hyra stuga i vbg över nån eller några helger.. e ganska billigt faktiskt=).. kan man ju dra ner några stycken o bara njuta av helgen:)... hör av er om ni e intresserade =P

Cykeltripp en söndag.. saknar mkt !

Måste bara inleda med att fredagskvällen blev väldigt lyckad till slut ;)

Helgen har varit ovanligt lugn förövrigt och jag har inte gjort många knop... suget efter godis blir ju bara värre asså haha snacka om beroende !
Har precis varit på en cykeltur till pappas hus. Tomt som vanligt hmm !.... Men det var skönt att få cykla i lugn o ro o kunna tänka lite.. tänkte på allt från A-Ö

Fotbollsträning ikväll men jag kommer inte närvara=(.. Efter förra träningen förstod jag att de kommer inte funka att spela halvskadad.. När man blir misstrodd om skadan o folk börjar tro att man fejkar för att man inte orkar kämpa.. då har de gått för långt !... Jag har spelat fotboll sen jag var 5 år.. det har alltid varit en av mina huvudingridienser i livet.. jag har nog aldrig varit skadad mer än en till två veckor.. men nu råkar de bli första gången då jag förmodligen kommer vara borta mer än 1-2 månader.. Jag skulle aldrig få för mej att fejka en skada, att lossas att jag har ont enbart för att jag inte orkar... Jag måste nog erkänna att jag tog de lite personligt.. Fotboll e de bästa jag vet o kommer förmodligen vara de några år till.. jag vill inget hellre än att vara kry o kunna gå ut på planen o ge allt !... men nu e verkligen inte motivationen på topp

Det kommer bli egenträning ett bra tag nu, om jag har självdiciplinen=O jag ska försöka hålla igång.. o även försöka hänga med på alla matcher o supporta teamet!... det går ju trots allt riktigt bra nu.. efter att alla lagen i tabellen har spelat 7 matcher så e det IFK Örby som leder serien =) kan det blir en uppflyttningn till div.2 tro ? .. de skulle vara för bra va ;)

Jag får helt enkelt lägga mer energi på mitt lilla tjejlag jag o jenny tränar.. Kinna Tjejer 8-9 år.. dom e ritkigt duktiga för sin ålder och man ser verkligen potential till ett ritkigt bra lag i framtiden!.. vi ska på Åsa-Cupen nu lördagen 27:e... har med två lag från Kinna ..ser fram emot de =)

Ni får ha de bra.... på midsommar smäller det :)

P.S saknar mina småsyskon nu.. var ett bra tag sen ! Finns ganska mkt jag saknar just  nu !!!


                                                                                                                                             Min gamla katt Våfflan
                         ni som inte kom med!.... ta de inte personligt.. hade lite bilder från min gamla mobil på datorn bara :)

söndaag

japp nu har en hel helg gått.. första helgen sen man kom hem från Turkiet.. kan erkänna att jag mått bättre.. vart sjuk hela veckan.. tror febern börjar avta men e bombförkyl..känningar i halsen o konstant hosta.. YJJA !... match idag.. blev itne uttagen till laget eftersom vi vart iväg o supit en vecka haha men hade inte kunnat vara med ändå1.. ska däremot kolla den med christoffer o jenntan.. möter ju dalsjöfors.. e ju inget derby men blir ändå nåt speciellt när man möter dem!..

Kollade Sverige - Danmark igår.... faaaan vilken besvikelse.. sverige var... ursäkta men uuuur kassa... danmark var inte speciellt bra heller.. spelade såå kelig fotboll.. passa lite fram till mittfältet sen var de långbollar att löpa på bara... usch!...

Tycka vad man vill men Zlatans tackling på Agger var ju heeelt rätt efter de Agger gjorde på Zlatan precis i början av matchen... Bra gjort Zalataaan.. visa vart skåpet ska stå ;) inga danskar trycker ner oss svenskar på fotbollsplanen INTE !!!   

SANNA !!! snart kommer denna goa tjej hem=).. de ska bli härligt o träffa henne igen.. där har vi en tjej med gott humör 24-7... hon har varit i USA ända tills nu från när vi tog studenten.. ett  heeeelt år..

Snart tar tjejerna studenten.. natalie matilda o maria:)... ser fram emot att få se deras glada miner på studentkalasen :)

såå nu ska vi snart åka o kolla ett hus i örby jag o mamma.. o christoffer...

senare idag blir det äppelpaj ;) *mums*

Turkey-09.. Alanya

Heelt gaaalet.. de sammanfattar veckan i Turkiet =) av 7 kvällar drack jag 6.. Matilda o Natalie var dem som pallade alla.. en stjärna till dem :P vi var på båtutflykt fem timmar en dag.. gjorde många saker denna resan som jag aldrig trodde jag skulle våga..när vi åkte båten stannade vi till flera gånger så man fick hoppa från båten o bada.. o gå i grottor med mera.. sketa skoj.. men vid ett tillfälle stannade vi vid en jätte grotta och man fick hoppa från taket om man ville.. hade inte en tanke på att hoppa därifrån men jag matilda o maria h'ngde med ut o checka läget iaf.. slutade med att vi stod där uppe på darrande knän o jag hade världens hjärtrusning.. jag har ju lite höjdskräck och det var från 8-10 m upp i luften.. men tro det eller ej..efter fem hemska min så hoppade jag.. överträffade verkligen mig själv.. första fyra m var skönt.. sen kändes de som ens inälvor åkte uppåt i kroppen haha !..helt sjuk kä'nsla.. men... vi gjorde det !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vi var de enda tjejerna på båten som hoppa därifgrån faktistk=)..

en annan sak jag aldrig trodde jag skulle göra var att tatuera mej.. efter att kompisarna festat lite hos tatueraren en kväll bokade dem tid och vi kom dit dan efter för att se så allt va ok.. lördag samma dag som vi skulle åka tatuerade jag maria matilda o jenny oss=).. helt sjuuukt.. skrev mitt namn där fram på höften..ska lägga in en bild lite senare..

beachpartyt som ägde rum i mitten på veckan var ju heeelt crazy.. innehöll sex on the beach med spionering.. sexlekar och en massa naket.. veckan har varit heeelt oförglömlig och heeeelt värt pengarna.. min bästa vecka hittills asså....

Finns bara två ord för en sån vecka HEEEEELT GAAAALEET !!!!!!!

RSS 2.0