Lööön :)

ÄNTLIGEN!!!.. Imorgon får jag min lön och då e de slut på allt snålande.. fast ska ju kanske inte slösa heller direkt.. slutade jobbet halv 1 idag.. snacka om skööönt.. haft tid att vila lite o nu snart ska jag åka o träna igen, på grus:( men ändå:).... imorgon ska jag bara till skolan och räkna matte och sen e de helg för min del=) Underbart... I helgen är det lagfest och sen utgång till hotellet..ska bli riktigt gott=) Emma ska med till förfesten oxå trots astt hon inte spelar i laget.. kommer lite folk utanför laget med=)

Sitter och kollar på That's 70:s show nu.. riktigt bra serie:)... var på team sportia innan och hittat mina drömbenskydd jag vill ha.. tyvärr var dom vädligt dyra men jag SKA ha dom .. får väl spara in på allt annat, sånna jag letat efter i evigheter nu ju..

Benskydden, fast svartgröna...


Onsdaag

Oj nu var det ett tag sedan man skrev ser jag... fick ett plötsligt behov av att få skriva av mig :)

Har jobbat en hel del denna månaden, så gott som hela.. men däremot har jag hamnat efter ganska så mycket i matten tyvärr.. sen har man en tenta och en essä att skriva.. lustigt hur det aldrig tar slut.. klarar man av nåt så man kan stryka de från listan kommer det alltid något nytt...

Nu måste jag åka till Kinna och packa mina träningskläder och sen ska jag på möte med KinnaIF, därefter är det direkt till träningen och träna fotboll.. som slutar vid 10 ikväll.. skynda hem, äta och sova.. sen upp halv 6 imorgon.. härliga dagar ;)


RSS 2.0